Если вам есть, что сказать сообществу профессионалов ИБ и ИТ – заведите здесь свой блог

Friday Squid Blogging: Eating Firefly Squid

Аватар пользователя schneier
Автор: Шнайер Брюс,
(0)
()
Об авторе: 
Американский криптограф, доктор в области компьютерных наук и популярный автор книг по ИБ. Основатель криптографической компании Counterpane Internet Security. Ранее работал на Министерство обороны США.

In Tokama, Japan, you can watch the firefly squid catch and eat them in various ways:

"It's great to eat hotaruika around when the seasons change, which is when people tend to get sick," said Ryoji Tanaka, an executive at the Toyama prefectural federation of fishing cooperatives. "In addition to popular cooking methods, such as boiling them in salted water, you can also add them to pasta or pizza."

Now there is a new addition: eating hotaruika raw as sashimi. However, due to reports that parasites have been found in their internal organs, the Health, Labor and Welfare Ministry recommends eating the squid after its internal organs have been removed, or after it has been frozen for at least four days at minus 30 C or lower.

As usual, you can also use this squid post to talk about the security stories in the news that I haven't covered.

Read my blog posting guidelines here.

Оцените материал:
Total votes: 41
 
Комментарии в Facebook
 

Рассылка BISA

Подпишитесь на новости информационной безопасности и актуальные статьи экспертов

Ищите нас также:
Вы сообщаете об ошибке в следующем тексте:
Нажмите кнопку «Сообщить об ошибке», чтобы отправить сообщение. Вы также можете добавить комментарий.